IMG_3977.JPG

el projecte

què és Artemisa Moon Calendar?

Artemisa Moon Calendar és una agenda menstrual que neix com a eina per a apropar-nos i reapropiar-nos dels nostres cossos menstruants. Mitjançant aquesta agenda cíclica i lunar, cada cos menstruant pot aprofundir i gaudir del viatge que és l'auto-cony-eixement. I és que, per molt que algunxs vulguin...

els nostres cossos no són objectes i la nostra sang no és un residu.

És per això que t'oferim aquesta bonica oportunitat de trencar amb els esquemes preestablerts que t'han donat sobre el teu cos, aquest jardí que habites; de trencar amb els tabús que han estat lligats durant anys a les persones amb vagina i úter, els seus fluids i el seu ritme cíclic;

per tal de descobrir-te, entendre't i estimar-te una mica més i des d'una mirada de cures i compromís amb tu mateixa.

IMG_6841.JPG
IMG_7283_edited.jpg

com s'estructura l'interior d'Artemisa?

Artemisa Moon Calendar vol ajudar-te a què, al mateix temps que pots tenir al dia i anotades les teves tasques reunions i esdeveniments com en una agenda qualsevol, puguis també realitzar de forma funcional i senzilla el teu registre diari sobre el teu cos, ment i emocions i descobrir el teu patró cíclic, les teves fases menstruals i les teves necessitats i habilitats en cada moment del cicle i de l'any.

 

A través de l'autoconeixement, no només pots entendre't i respectar-te més i reduïr dolors i símptomes patològics, sinó que també pots organitzar-te i planificar-te tenint en compte les teves capacitats cícliques i canviants!

l'agenda+el calendari lunar

t'ajuda a trobar el teu propi moviment, a ressignificar el teu cos i l'entorn que habites i a relacionar-te millor amb tu i amb la teva realitat.

IMG_3974.JPG
IMG_3959.JPG

què t'ofereix Artemisa Moon Calendar 2021?

  • 12 pàgines amb el calendari gregorià de cada mes, on podràs anotar les teves cites i compromisos. 

  • 15 diagrames lunars, on podràs fer el registre diari i mensual del teu cicle; dissenyats per poder-se adaptar a les diferents necessitats de cada persona (+ o - regular, + o - constància, + o - ganes d'escriure, etc).

  • explicació i contingut teòric sobre el cicle menstrual, la sexualitat femenina i com utilitzar els diagrames lunars.

  • introducció a la Medicina Tradicional Xinesa i la Teoria dels 5 Elements i com aquesta ens pot servir per autogestionar-nos la salut i entendre'ns amb més profunditat; escrit per Mónica Richardson del projecte Salud Menstrual.

  • introducció i aprofundiment en plantes medicinals vinculades al cicle menstrual; escrit per Judith Colilles del projecte Llum de Lluna.

  • aprofundiment en les característiques de cada fase menstrual i els seus arquetips, les llunes, les deeses, l'alimentació, l'activitat física recomanada, etc; escrit per Eva Entropia.

  • acompanyament cap a la visió cíclica a través de la benvinguda de cada estació de l'any, els solsticis i els equinoccis.

  • 1 pàgina amb calendari lunar de tot l'any

i moltes cosetes més que descobriràs quan el tinguis entre les teves mans!

IMG_6868.JPG

com utilitzar l'agenda Artemisa?

D'aquí a unes setmanes, en aquest mateix apartat, tindràs disponible un vídeo d'acompanyament de com utilitzar aquesta eina i com treure-li el màxim de profit al mateix temps que l'adaptes a la teva rutina i les teves necessitats quotidianes.

origens d'Artemisa Moon Calendar

Si vols saber més sobre qui hi ha darrere d'aquest projecte, com va començar tot i com s'ha anat desenvolupant i transformant al llarg dels anys,

valors d'Artemisa Moon Calendar

Si vols saber més sobre els valors i objectius amb els que treballa aquest projecte,