IMG_6868.JPG

1

sostenibilitat, producte local i artesà

Les agendes Artemisa aposten per tot allò que contempli cuidar el planeta i, per tant, cuidar-nos a nosaltres com a éssers humans.

IMG_6830.JPG

2

xarxa local,

art i suport

mutu

Les agendes Artemisa aposten per ser un lloc on originar xarxa entre artistes emergents de diferents àmbits i disciplines artístiques per tal de visibilitzar-lxs i fer créixer els seus projectes.

IMG_6841.JPG

3

savieses antigues i autogestió de la salut

Les agendes Artemisa aposten per difondre savieses perdudes al voltant del cos i la sexualitat femenina, per tal de viure'ns amb més consciència, recuperar una forma més ancestral i profunda de viure i habitar el cos del sexe femení i fer-nos propietàries de la nostra salut a través d'entendre les nostres necessitats, ritme cíclic i estimar-nos amb plenitud.

4

ecologisme, ciclicitat i retorn a la natura

Les agendes Artemisa aposten per retornar a la natura, tant interna (òrgans, sexualitat, emoció, essència, pensament...) com externa (muntanyes, mars, rius, foc, vent, terra, aire...), per tornar a viure'ns com animals humans que som i com a element necessari dins del gran ecosistema del planeta Terra. Apostem per tornar a viure el ritme cíclic que la natura ens brinda amb les estacions, el sol, la lluna i el creixement de la vida i de la qual la civilització moderna ens ha allunyat. Apostem per l'escolta i relació recíproca entre nosaltres i l'entorn que habitem i el qual ens subjecta.