l'Equip de Pètals d'Artemisa

25 PROFESSIONALS PER A CUIDAR-TE

portadEquipPetalsWebFf.jpg

A continuació et presentem el perfil de cadascuna de les professionals que sostenim i co-creem aquest espai virtual i físic de cures, sanació, goig i compromís. Pots contactar amb cadascuna de nosaltres si vols assistir a alguna de les activitats que proposem, si vols conèixer-nos i fer un acompanyament individual, si tens dubtes concrets sobre una temàtica i busques sostén... 

AQUÍ ESTEM, ENXARXADES PER ACOMPANYAR-NOS EN L'HARMONIA DEL NOSTRE COS-NATURA

Judithllumdelluna.jpg

Judith Colilles

- LLUM DE LLUNA -

"Sóc educadora social, terapeuta menstrual i facilitadora de cercles de dones i d’acompanyaments individuals. Fitoterapueta, cosmetòloga i enamorada de les plantes medicinals i els remeis naturals i orgànics de la mare terra i tot el que està relacionat amb la ciclicitat conscient. T’ofereixo espais grupals amb altres dones on posar-te mirada respectuosa, espais individuals per començar/continuar un camí de sanació i equilibri i productes energètics d’autocura elaborats artesanalment per mi mateixa al Pirineu català."

Em trobaràs a la temàtica de Rituals i Natura cíclica i a Cos Menstruant, oferint 3 propostes: 1 Cercles a Gaia  2 Alquimista menstrual 3 Formació facilitadores de cercles de dones.

 • Negro del icono de Instagram

Danae Orenes

- KILIDALLUNA -

"Sóc la Danae i Kilidalluna és el meu espai sagrat materialitzat. En aquest projecte comunitari, on el punt de fuga és part de la meva vida, van gestant-se i teixint-se espais de cura on el cos i el moviment són protagonistes. Mitjançant la pedagogia, la terapia menstrual i la dansa lliure i explorativa, acompanyo a totes aquelles persones que tenen curiositat en indagar més sobre qui són."

Em trobaràs a la temàtica de Moviment i dansa i a Cos Menstruant, oferint 5 propostes, una per estació + acompanyament individual.

 • Negro del icono de Instagram
Danae KILIDALLUNA.JPG
 
 
Monica.png

Mónica Richardson

- SON 3 TESOROS -

"Soy Monica, y en mi vida he tenido la suerte de haber habitado varios mundos, ampliando mi perspectiva y permitiendo ver la belleza en la diversidad.  Trabajo con las herramientas de la medicina tradicional china (acupuntura, moxibustión, chi kung, alimentación) para ayudar a que ocurran cambios que promuevan la vitalidad, que es la máxima expresión de la salud.  Esto lo hago en consulta privada, o en clases y cursos que enseñan a usar las herramientas de tu cuerpo."

Em trobaràs a la temàtica de Moviment i dansa i a Cos Menstruant, oferint 5 propostes de Chi Kung, una per estació, i 2 propostes de Medicina Tradicional Xinesa i Salut Menstrual.

 • Negro del icono de Instagram

Nadia Servilha

"Sóc la Nadia, una eterna aprenent de la vida amb ganes de connectar i compartir amb altres ànimes aquest recorregut. Crec firmament  que l’artesania és la veu de la memoria que habita en nosaltres i convido a la gent a obrir-se a sentir-la per recordar un trosset de si mateixa.
Ofereixo tallers presencials on ens fonem amb els colors de la terra i aprenem a observar i transformar els pigments naturals en aquarel·les i temperes. ¡que visca l’artesania i la soberania popular!
"

Em trobaràs a la temàtica de Expressió i Creativitat, oferint 1 proposta creativa i sostenible la qual repetiré 3 cops durant aquest cicle solilunar.

 • Negro del icono de Instagram

Iris Soler Gibert

- OCHO LUNAS -

"Sóc L'iris Soler Gibert i el meu projecte és Ocho Lunas. 

Sóc pedagoga i terapeuta, especialitzada en ciclicitat conscient , salut hormonal i menstrual i neurociència. El projecte Ocho Lunas neix arrel de la meva experiència personal i te l'objectiu de crear espais d'escolta i comunitat per a la dona mundana. Tanmateix com fomentar espais de benestar per a la tribu femenina. La dona de carrer es mereix trobar espais on compartirse des del cor, deconstruint patrons limitants que ens allunyen les unes a les altres."

Em trobaràs a la temàtica de Cos Menstruant,

Els espais que ofereixo a través d’Artemisa volen recuperar en cercle el coneixement sobre la pròpia ciclicitat vinculada amb els ritmes interns i externs per a comprendre com aquest interactuen directament amb la nostra naturalesa cíclica.En aquests espais t’acompanyo a honrar la nostra naturalesa cíclica mentre ens contemplem obertes a sentir i a conèixer-nos en la nostra profunditat.

 • Negro del icono de Instagram

Gemma Argence

- VOZ ÚTERA -

"Sóc Gem Maa ॐ . Cantant i Compositora. Bhakta. Mare, llevadora dels meus dos fills. Terapeuta energètica vibracional i de la veu. Creadora i investigadora de Veu Útera. Facilitadora de Kundalini Ioga. Estudiant i indagant en el Mètode Laxmi (per a una experiència de part plena). Ofereixo Espais consagrats en femení, en cercles matricials, per a la sanació de les memòries uterines mitjançant la Veu, aprofundir en el teu sobirania interna i el poder del teu so (trobades setmanals, mensuals i trimestrals). //  Viatges de So (sanacions vibracionals), Cants Medicina, Kirtans (meditació devocional grupal). // Música per a l'Ànima (en procés creatiu) Aviat podrás escoltar el nou disc! "

Em trobaràs a la temàtica de Expressió i creativitat, oferint 4 propostes: 1 per cada estació.

 • YouTube - Círculo Negro
 • Negro del icono de Instagram
GemMaa VozUtera.jpg
ALALBA OFF.jpeg

Alba Paredes Peñalver

- ALALBA OFFICINALIS -

"Mi nombre es Alba . Guardiana de la matriz, defensora de los saberes ancestrales y divulgadora de la medicina de la madre tierra. Soy cómplice en procesos de empoderamiento y reconquista del cuerpo a través de la auto-escucha, auto-observación y auto-gestión de la salud sexual a través de la visión que me da la ginecosofia.

 

Acompaño a mujeres que manifiestan desarmonías ginecológicas por medio de la alimentación, la fitoterapia, la ginecología natural y la ritualización."

Em trobaràs a la temàtica de Sostenibilitat i Autogestió de la Salut, oferint 3 propostes al voltant de la Ginecosofia, els vapors vaginals i els òvuls naturals.

 • Negro del icono de Instagram
 
 
 
 
 

Nadia Ameller Bellera

- LATIENDO EN ESPIRAL -

"Sóc psicòloga i terapeuta corporal, apassionada del creixement personal, amant de la dansa, eterna aprenent i creadora de viatges cap a l’interior. T’acompanyo individualment o en grup a recuperar la teva essència i a alliberar emocions i creences a través del cos, del xamanisme, el coaching, el massatge, l’art terapia, la respiració i la meditació adequant a les necessitats de cada persona o grup."

Em trobaràs a la temàtica de Moviment i dansa, oferint 2 propostes: 1 Workshops: del miedo al amor 2 Danza Cósmica.

 • Negro del icono de Instagram
IMG_4832.jpg
IMG-20211016-WA0028_3.jpg

Magda González Moreno

- ALÈ DE VIDA -

"T’acompanyo en el teu procés a través del so, l’harmonització energètica, la música, el moviment, el massatge d’úter i el ritual de la Cerrada, entre d’altres eines; creant espais i rituals per donar lloc a la vida i a la mort, a aquesta dualitat tan propera i unida. Realitzo: acompanyaments a la ciclicitat de la dona, a l’embaràs, part i postpart, i, per altra banda, acompanyament del dol per un avortament o una mort gestacional. Sóc doula, iniciada en parteria i guardiana de la placenta, musicoterapeuta i mestra de reiki."

Em trobaràs a la temàtica de Sexualitat femenina i de Expressió i Creativitat, oferint 2 propostes-espai: Espai Dol i Espai Embarassades.

 • Negro del icono de Instagram

Alba Galícia

- NINA RITUAL -

"Sóc l’Alba, humana creativa i creadora multidisciplinar. Ofereixo tallers presencials (dibuix, costura, processos artesanals, etc) per a compartir instants de llibertat creativa a Estudi Brisa (Sabadell). El meu lleguatge artístic principal és el dibuix; tinc formació com a il·lustradora i estic oberta a projectes com la creació d’àlbums il·lustrats, portades de llibres, de cds, cartells, contes o el que sigui que vulguis acompanyar amb dibuix."

Em trobaràs a la temàtica de Expressió i Creativitat, oferint 1 proposta la qual oferiré varies vegades al llarg de l'any.

 • Negro del icono de Instagram
Captura.JPG
LesDaines.jpeg

Alba Lázaro Silva i 
Cristina Fernández López

- LES DAINES -

"Som l'Alba i la Cristina, educadora social i fisioterapeuta. Oferim espais on aturar el ritme frenètic del dia a dia per descobrir-nos, escoltar-nos i adquirir eines per l'autogestió dels propis processos basant-nos en la connexió amb la nostra energia sexual i la matriu. L'auto-observació, la presència al cos a través del moviment i la respiració, la ciclicitat i la connexió amb la natura formen part dels nostres acompanyaments."

Ens trobaràs a la temàtica de Cos Menstruant i a Sexualitat femenina, oferint 2 propostes: 1 Procés d’Alquímia de la Matriu

2 Taller Menstruació i Ciclicitat.

 • Negro del icono de Instagram

Queralt Ramos Segura

- ASTRASIRIS -

"Aquí i ara sóc la Queralt, Guardiana de llenguatges i símbols sagrats. Astròloga, semitista i educadora. Acompanyant en processos d’autorevelació i record del sí, bé sigui en trobades presencials o en la virtualitat. Individualment i en grup.

 

Ofereixo espais de coneixement i autodescobriment unint les estrelles, els cicles planetaris i la corporalitat. Acompanyant a l’autobservació i l’expressió madura, conscient i profunda de tots els nostres cossos-registres: espiritual, mental, emocional i corporal per habitar-nos en plenitud i gaudi. Corporalitzar l’esperit."

Em trobaràs a la temàtica de Rituals i Natura cíclica , oferint 2 activitats en les quals es poden arribar a desenvolupar un total de 14 activitats - 13 llunacions+ 1.

 • Negro del icono de Instagram
2021-09-21 Svara Editions - Queralt-13.jpg
IMG_20210830_204532_585.jpg

Júlia Yuste Mayer

- LA RECOL·LECTORA -

"Sóc la Júlia, agronoma especializada en plantes medicinals. Estic darrera del projecte “La recol·lectora”. És un projecte que vol donar valor al món vegetal, all treball de cures i l'autogestió de la salut.

 

Ofereixo tallers d'etnobotànica i medicina tradicional. Faig preparats terapèutics a base de plantes medicinals personalitzats,  seguint els principis de la medicina tradicional del Mediterrani. I elaboro cosmètics, tintures i infusions."

Em trobaràs a la temàtica de Sostenibilitat i Autogestió de la Salut, oferint 4 propostes vinculades a cada estació, fase menstrual i saviesa vegetal.

 • Negro del icono de Instagram
 
 
 
 
 
 

Rocío Ahumada

- BAUBO LOVE -

"Per coses de la vida els últims anys he rebut molta informació i he pogut viure experiències relacionades a la sanació del cicle menstrual i la reconnexió amb el úter. M'he fet dona emprenedora i estic al servei del sagrat femeni. Soc la Rocío, vinc del mon de les arts i del textil, he creat la marca de compreses bauboLOVE amb el suport de moltes dones del poble de Cardedeu. Aquesta possibilitat de parlar en privat i en grup amb tantes dones sobre les seves menstruacions m'ha posat en un lloc de servei per desmitificar i alliberar al cicle menstrual del seu tabu. 

Ajudo a les dones a trobar el seu camí d'autoconeixement a traves del cicle menstrual i la reconexion amb el seu úter, com centre d'amor, centre espiritual, energètic i de poder creador."

Em trobaràs a la temàtica de Sostenibilitat i Autogestió de la Salut i a Cos Menstruant, oferint 2 propostes: 1 Cercle Lunar Menstrual, per aprendre a observar i registrar el cicle; 2 Menstruació sostenible.

 • Negro del icono de Instagram
Rocio_Ahumada_bauboLOVE.jpg
Victoria López Benito.jpeg

Victoria López Benito

- HYSTERA. SALUD FEMENINA -

"Sóc dona, filla, neboda, néta i amiga. M’he dedicat tota la meva vida als processos educatius i a més, des de fa uns anys a la transmissió del coneixement de la salut menstrual per millorar el nostre benestar i forma de habitar-nos. Vull acompanyar dones en el procés de coneixement i reconeixement del seu cos i de la seva salut específica des d'una òptica integral, desvetllant els sabers que han estat invisibilitzats i integrant els que ja sabem. La meva visió de la salut menstrual inclou la cura física, psicoemocional i energetica."

Em trobaràs a la temàtica de Moviment i Dansa, oferint 4 propostes de Yoga i salut menstrual vinculada a les estacions de l'any.

 • Negro del icono de Instagram
 
 

Cristina Algarra Romero

- QUEIRON SANA -

Cris QUEIRÓN SANA.jpg

"Terapeuta especialitzada en la sanació de l’úter i la reconnexió amb el foc sexual creatiu. Educadora menstrual, respiració ovàrica, teràpia d’arts expressives, facilitadora de yoni eggs i eines de naturopatia femenina. "

Em trobaràs a la temàtica de Sexualitat Femenina, oferint 2 propostes: 1: Cuerpo - Territorio Fértil, 2: Taller de Auto-massatge de Pits vinculat a l'article de l'interior de l'agenda menstrual Artemisa.

 • Negro del icono de Instagram
IMG_6122.JPG

Déborah Brime Sánchez

"Soc la Deborah Brime, acompanyant de processos a traves del cos i apassionada de lautenticitat, de tot allo que ve de les profunditats del cor, allo mes real. Professora de Hatha Vinyasa Ioga i Meditacio, terapeuta corporal i artistica i actualment formantme en tantra per a dones. Facilito cercles de dones, retirs, sessions grupals i individuals. Magrada generar espais on les persones puguin explorar per mitja del joc, lespontaneitat, la creativitat i altres eines que les facin connectar amb el seu potencial i expressarlo."

Em trobaràs a la temàtica de Moviment i Dansa i a Sexualitat Femenina, oferint diverses propostes que vinculen Yoga, cos femení i moviment en format taller o Retir.

 • Negro del icono de Instagram

Sonia Sanrama

- MAGA NAGA -

"Sóc la Sonia, terapeuta i dona amb impuls creatiu, apasionada de la naturalesa cíclica. Acompanyo els processos psicoemocionals i corporals através de la Terapia Gestalt. La sanació d'úter i sexualitat femenina a través dels ous de yoni. Especialitzada en somnis, Mestra de Reiki tradicional japonés, canalizadora de Registres akáshics, Herbolária i fitoterapéuta, iniciada com a sacerdotesa d’Isis i al servei de les plantes ancestrals com a facilitadora en retirs xamánics."

Em trobaràs a la temàtica de Sexualitat Femenina, oferint 2 propostes: 

Activitat 1: La flama Iniciática, Activitat 2 : Creadora de Mons.

 • Negro del icono de Instagram
 
 
 
Alquimila & yo.jpg

Steffi Fock

- LA ALKIMILA -

"Hola, soy Steffi Fock, la persona detrás de LA ALKIMILA, proyecto de acuerpamientos a través de la pantalla, consulta y hogar a distancia, con talleres, encuentros y acompañamientos uno a uno en los ámbitos de la Gineducación no binaria, la Herbolaria Experiencial y la Somática (Femi*Spa)."

Em trobaràs a la temàtica de Cos Menstruant i Reconstruïnt la nostra Història, oferint 4 propostes: 4 propostes: 2 xerrades-trobades introductoris de 2 horas + 2 tallers de duració de 4 i 10 setmanes.

 • Negro del icono de Instagram
 

Joi Pineda

- JOI LA CHAKANA -

"Facilitadora de grups i formadora en estudis de gènere,  sexualitat i gestió emocional. Actualment visc en un projecte de vida col·lectiva a l’espai rural amb la intenció d’habitar el mon de forma sostenible."

Em trobaràs a la temàtica de Reconstruïnt la nostra Història, oferint 2 propostes: Activitat 1: El cos normatiu sota la lupa, Activitat 2: Reafirmar la teva expressió.

 • Negro del icono de Instagram
Joi.jpeg
 
WhatsApp Image 2021-11-02 at 09.39-horz1.jpg

Natalia de la Fuente
i Malena Casal

- TALLER INTEGRAL DE CANTO Y PERCUSIÓN -

 • Negro del icono de Instagram

"Percusión, cuerpo, voz, canto, ritmos, escucha, latinoamericanos, africanos, rumba, música, instrumentos, ritmo corporal."

Ens trobaràs a la temàtica de Expressió i Creativitat, oferint 1 proposta de Cant i Percussió Integral.

 • Negro del icono de Instagram
 

Gemma Xufré

- AGUA DE INTIMIDAD -

"Em dic Gemma Xufré i sóc fisioterapeuta especialitzada en uroginecologia, obstetrícia i sexualitat conscient.Ofereixo sessions grupals on s’uneix l’anatomia vivencial amb la creativitat - energia sexual i l'alquímia de la dona en aquest àmbit de la sexualitat conscient.
Des de les sessions individuals aprofundim de manera personal i específica en com està el cos físic (musculatura,pelvis,  òrgans…) i com ens sentim en relació a aquesta energia sexual per activar-la i direccionar-la cap on desitgem.
"

Em trobaràs a la temàtica de Sexualitat Femenina, oferint 2 propostes: 1 Agua de Intimidad, 2 Laboratori Anatomia del plaer.

 • Negro del icono de Instagram
Gemma Xufré_El arte de conectar con tu salud pélvica.jpg
 
dia1 Olerdola_cova2 (1).JPG

Eva Entropia

"Amant de la terra i el cos, em dedico a facilitar espais on reconnectar amb la natura interna i externa i relentir el ritme frenètic. Ofereixo classes de ceràmica ancestral profunda així com tallers i objectes-eines de sanació i empoderament del cos sexual femení. Arte-sana ceramista, Respiradora Ovàrica, terapèuta en Teràpia Corporal i Moviment, artista i dissenyadora de l'Escola Massana i gran apassionada de la llibertat dels nostres cossos. 

Creadora-mama-pòl·len del projecte Artemisa Moon Calendar."

Em trobaràs a la temàtica de Expressió i Creativitat, oferint diverses propostes on vincular argila, ceràmica sagrada, cos menstruant i sexualitat femenina

 • Negro del icono de Instagram
 

què és  /  com funciona  /  temàtiques  /  calendari  /  equip Pètals  /  teranyina